Scroll Top

Team MacCare

We stellen ons graag aan je voor. Het team van MacCare bestaat uit vier personen en gezamenlijk hebben we al méér dan 100 jaar ervaring op het gebied van MacBooks, iMacs, Mac mini’s en Macbook Pro’s. We hebben inmiddels al méér dan 18.000 tevreden klanten in meer dan 25 jaar geholpen.

Ons team bestaat uit een ultieme mix van specialismen. Wat hebben we in huis? De ervaring op het gebied van het technisch onderhoud van je Mac, de in- en verkoop van Macs en de ondersteuning op het gebied van hard- en software. Dat alles gecombineerd met een gestroomlijnde backoffice. 

MacCare staat voor meer dan 100 jaar gezamenlijke Mac-ervaring

Ons team

WhatsApp Image 2022-03-01 at 2.09.18 PM (1)
Marcin
Technisch specialist

Marcin is verantwoordelijk voor alle reparaties. Met meer dan 30 jaar ervaring kent hij iedere Mac van binnen en buiten. Marcin gaat net zolang door totdat hij de oplossing heeft gevonden.

WhatsApp Image 2022-03-01 at 2.09.18 PM
André
Hard- en software

André is onze hard- en software specialist. Geen vraag is voor André te gek. Op alle inhoudelijke vragen over de hard- en software van Macs weet André een antwoord te geven en zo niet, dan gaat hij voor je op zoek.

WhatsApp Image 2022-03-01 at 2.09.18 PM (2)
Philip
In- en verkoop nieuw en refurbished

Philip is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze nieuwe en gebruikte Mac. Dagelijks is Philip op zoek naar de pareltjes die wij met 6 maanden garantie aan jou kunnen aanbieden.

WhatsApp Image 2022-03-01 at 2.09.19 PM
Robbert
Bedrijfsvoering

Robbert is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Robbert is regelmatig aanwezig in de winkel, echter de meeste tijd besteedt hij vooral aan alle overige bedrijfsactiviteiten zoals de marketing en financiën.

Winkelmand
Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via je browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op jouw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.

Gratis verzending

Occasions van MacCare worden altijd gratis verzekerd verzonden met PostNL. Haal je je nieuwe machine liever op in de winkel? Dat kan uiteraard ook!

Persoonlijke service

Loop bij ons langs in de winkel en we helpen je verder. Ook na je vaste garantie kun je altijd bij ons terecht met al je vragen over je Mac.

Hulp bij installatie

Bij MacCare voorzien we je graag van nét dat beetje extra. Hulp nodig met iCloud, het installeren van programma’s, het overzetten van data of andere zaken? Geef het aan bij je bestelling en we helpen je verder!

Marge product

Dit is een marge product. Op een marge product is de bijzondere fiscale regeling, gebuikte goederen, van toepassing.

 Als bedrijf kan je, na aankoop van dit product, de BTW niet meer terugvorderen!

Bijzondere regeling - Gebruikte goederen

Dit is een marge product. Marge producten vallen in de fiscale bijzondere regeling - gebuikte goederen, wat inhoudt dat de vorige eigenaar een consument was en derhalve geen BTW meer op dit product als bedrijf mag worden teruggevorderd.