Scroll Top

Ruilen en Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via internet recht op een ‘afkoelingsperiode’. MacCare B.V. hanteert een afkoelingsperiode van 15 kalenderdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een retour worden aangemeld zonder opgaaf van reden.

30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie

Bij MacCare B.V. ontvangen zowel consumenten als bedrijven op alle gebruikte producten 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Wanneer je je hebt bedacht over een via deze site gedane bestelling en je wenst de goederen te retourneren, doe dit dan zo snel mogelijk na ontvangst. De retouraanvraag dient binnen 15 dagen na ontvangst van het product te worden gemeld bij onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken via telefoon en email. Vervolgens heb je 15 dagen de tijd om het product te retourneren. Hierdoor heb je een retourrecht van in totaal 30 dagen.

Contactgegevens klantenservice

Terugstorting betaling

Omdat verzending altijd voor risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt te zijn. Wanneer de teruggezonden goederen compleet zijn, dan storten wij het door jou betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op je rekening.


Winkelmand
Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via je browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op jouw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.

Gratis verzending

Occasions van MacCare worden altijd gratis verzekerd verzonden met PostNL. Haal je je nieuwe machine liever op in de winkel? Dat kan uiteraard ook!

Persoonlijke service

Loop bij ons langs in de winkel en we helpen je verder. Ook na je vaste garantie kun je altijd bij ons terecht met al je vragen over je Mac.

Hulp bij installatie

Bij MacCare voorzien we je graag van nét dat beetje extra. Hulp nodig met iCloud, het installeren van programma’s, het overzetten van data of andere zaken? Geef het aan bij je bestelling en we helpen je verder!

Marge product

Dit is een marge product. Op een marge product is de bijzondere fiscale regeling, gebuikte goederen, van toepassing.

 Als bedrijf kan je, na aankoop van dit product, de BTW niet meer terugvorderen!

Bijzondere regeling - Gebruikte goederen

Dit is een marge product. Marge producten vallen in de fiscale bijzondere regeling - gebuikte goederen, wat inhoudt dat de vorige eigenaar een consument was en derhalve geen BTW meer op dit product als bedrijf mag worden teruggevorderd.